- Jeg synes Anne Søreng bør få avisas julestjerne. Da jeg kom til Frøya fra Froan for 25 år siden, var det Anne som ønsket meg velkommen med ei julestjerne. Det har også andre tilflyttede naboer opplevd. Er det noen som trenger hjelp, så er det Anne som stiller opp. Hun fikser alt fra møbelsnekring til vasking og matlaging, og er det noen som ramler og slår seg, så er hun der for å hjelpe.

Dette sier Liv Mathisen til Hitra-Frøya.

Når lokalavisa kommer innom Anne Søreng har hun besøk av en annen nabo, Rigmor Mathisen. Hun sier det er en velfortjent oppmerksomhet.

- Hadde ikke Liv foreslått henne, så skulle jeg ha gjort det. Anne er så godhjerta og gjestfri, sier Rigmor.

Anne sender en hjertelig takk til Liv, og sier at hun liker å bry seg om naboene. Noe hun får mye igjen for selv. Selv ble hun operert i slutten av oktober, og har gått heime uten å ha kunnet gjøre så mye siden da.

- Det sier litt at jeg ikke har vært alene en eneste dag siden jeg ble operert. Jeg har mange gode naboer og venner rundt meg. Det er et veldig godt samhold her i den lille grenda vår, sier Anne Søreng.

Og grenda hun sikter til er veien som strekker seg ovenfor idrettshallen på Sistranda, og som nå har fått navnet Øvre Innersian.