I hele desember har jule-quizen på Hitra–Frøyas nettsider engasjert mange. Tilsammen 24 dagsvinnere hadde til slutt sjansen til å bli trukket ut som vinner fire store premier. Og i dag, på julaften, ble selve hovedpremien trukket. Her kom navnet til Trond Ole Kvalvær på Nesset fram.

Synnøve og Trond ble meget overrasket og glade da Håvard Sivertsen fra lokalavisa troppet opp på døra julaftens formiddag. Premien er en kapp- og gjerdesag med sagbord, levert av Byggtorget Knarrlagsund Byggvare. Toppremien i lokalavisas julequiz har i år en verdi på nesten 7.000 kroner.

- Dette kommer godt med, sier Synnøve Dolen Kvalvær. Hun ser for seg at det nå blir fortgang i oppussinga av bad og bygging av både plattinger og levegg i nærmeste framtid.

På spørsmål fra Hitra-Frøya om han er en ”handy man” og vil benytte seg av premien, kikker Trond bort på kona, som bekrefter at det skorter ikke på håndlaget.

Alle 24 dagvinnerne er presentert på vår Facebook-side, se dem her Også vinnerne av de andre premiene i julequizen vil bli kontaktet.