Styret i Svorka Energi har ansatt Halvard Fjeldvær fra Ansnes som ny adm.direktør i Svorka Energi. Fjeldvær har de siste årene jobbet som økonomisjef i selskapet.

-Styret har vært igjennom en grundig prosess i samarbeid med rekrutteringsfirmaet Search House i Trondheim, og vi er veldig fornøyd med at Halvard Fjeldvær med sin kjennskap til Svorka og energibransjen tiltrer stillingen som adm.direktør fra 12.juni. Vi mener at han har den nødvendige kompetansen og egenskapene for å lykkes, sier styreleder Norvald Bondhus i en pressemelding.

Svorka Energi sin nye adm.direktør, Halvard Fjeldvær (35), er utdannet siviløkonom og har flere års erfaring fra energibransjen som økonomisjef og stedfortreder for adm.direktør i Svorka Energi.

- Jeg har hatt privilegiet av å lære både selskapet og dyktige medarbeidere å kjenne i den tiden jeg har vært i Svorka, og ser frem til å ha en sentral rolle i et veldig spennende selskap. Svorka står ovenfor investeringer innenfor kraftproduksjon, nett og bredbånd, og jeg ser frem til å utvikle organisasjonen videre sammen med de ansatte, sier Halvard Fjeldvær.