- Vi oppdaget innbruddet da min kone på jobb i morges. Davar et vindu fra venteværelset og inn til kontorene knust. Det var glassbrottoveralt, og det var blodspor på alle stedene tyven hadde vært. Det virker somvedkommende hadde vært ute etter penger, for kaffekassa og kontantbeholdningenpå til sammen 8-9.000 kroner var stjålet, forteller Bartsch.

For å komme inn til tannklinikken, som ligger innerst iandre etasje i Gåsø-bygget på Sistranda, må man gjennom en låst ytterdør. Denvar ikke brutt opp.

- Jeg lurer på hvordan tyven har kommet seg inn. Han kan hagjemt seg i bygningen etter stengetid, men det blir bare spekulasjoner, sierBartsch.

Det er ikke første gang tannklinikken har blitt frastjåletpenger.

- For ett år siden ble kontantbeholdningen stjålet menstannklinikken var åpen. Nå vil vi si klart i fra om at det blri slutt påkontant betaling, heretter blir det bare betaling med kort, sier Bartsch.

Tannklinikken holdt stengt i dag for å rydde opp.

- Det er irriterende at vi har innbrudd. Vi måtte bruke dagen til å vaske, rydde og sterilisere altutstyr. Men i morgen er vi åpen som vanlig, sier Bartsch.

Blodspor: Tyven hadde skåret seg opp på vinduet han hadde knust for å komme inn på tannklinikken, og etterlatt blodspor der han hadde vært.
Knust: Tyven tok seg inn i tannklinikken ved å knuse et vindu i venteværelset.