Toril M. Pettersen går på som ny daglig leder i Frøya næringsforum (tidligere: Frøya nye næringsforening). Ifølge froya.no skjer lederskiftet 1. november. Pettersen kommer fra mange års jobb i bankvesenet, de siste årene i i Sparebanken Hemnes avdeling for øyregionen.

Pettersen overtar etter Oddrun Englund, som begynte i stillinga i fjor høst. Pettersen sier at hun gleder seg til å bidra til en spennende utvikling for Frøya. Blant annet er hun opptatt av at vi skal handle lokalt.

– Jeg har alltid jobbet for at folk skal handle lokalt, slik at tilbudet kan bli enda bedre her på Frøya. Mange tror at å drive butikk her ute skaper millionærer. Etter tiden i bank kan jeg fortelle at slik er det ikke. Marginene er ofte små, så det er veldig viktig at vi støtter opp. Vil vi ha et godt tilbud, må vi gjøre det.Vi må alle bruke det tilbudet vi har for å beholde det, og gjøre det bedre. Ellers så må jeg si at jeg er imponert over handelsstanden på Frøya. De har meget dyktige drivere, sier Pettersen til nettstedet.