Sist tirsdag reiste ArntBreivoll og Jostein Eidesen til Oslo på tilstelning sammen med Coop-butikkerfra hele landet. Med seg hjem fikk de ansatte intet mindre enn kåringen somårets butikk innenfor Byggmix-kjeden.

- Vi må jo kalle deten suksess, sier en meget fornøyd daglig leder Audun Klev.

Byggevarehandelenfikk kåringen på bakgrunn av blant annet omsetningsutvikling, økonomi oghelhetsinntrykk. Der en jury på forhånd hadde besøkt butikken og sendtfrøyabedriften helt til topps.

- Vi har underbutikkundersøkelser som ”klar for kunde” ligget som både første-, andre- ogtredjeplass vinnere. Men at det skulle gå hele veien til topps var enoverraskelse for oss, forteller Klev til lokalavisa Hitra-Frøya.

Utmerkelsen vil blimarkert i morgen, med kaffe, kaker og en presentasjon av prisen. Og Klev leggertung vekt på at dette utelukkende er de ansatte sin pris.

- Deter jo takket være dyktige ansatte at vi har fått denne kåringen. Priseninneholder jo også et pengebeløp som vil bli brukt på de ansatte. Hva vi skalbruke dem til, lar vi de ansatte bestemme selv, sier Klev, litt hemmelighetsfullover beløpets størrelse.