På tur med Nattseilerne.

Barnehagen ved Barman oppvekstsenter har tradisjon med å få bli med ut med Nattseilerne på båttur i juni hvert år. Vi har med oss denne tradisjonen fra tiden i Melandsjø barnehage, men er usikker på hvor lenge vi fått være med ut på tur. Men dette er årets høydepunkt for alle på storbarnsavdelingen.

I år gikk turen med Barmfjordbruket og Buabruket ut til Hjertøya. En nydelig tur på sjøen, varmt og stille, og vi fikk se en majestetisk ørn som lettet fra en holme og fløy over oss.

På Hjertøya ble vi tatt imot av May Iren og Ragnhild Inderøy på gården de har i familien. Her kunne vi leke, grill pølser og kose oss. Her må det ha vært sjørøvere i gamle dager, for vi fant et skattekart. Vi lette oss fram til skatten, men en tyv fikk nappet den fra oss, og vi måtte jage tyven til vi fikk skatten tilbake. Heldigvis var sjørøverne som gjemte skatten glade i både gullmynter, sjokolade og smurfedrops, for det likte vi også.

Vi hadde en nydelig dag med båtene og på øya. Litt neseblod, skrubbsår og kanskje noen flått har vi med hjem, i tillegg til en opplevelse vi sent vil glemme.

Tusen takk til Nattseilerne som stiller opp hvert år, og gir oss en fantastisk opplevelse med båtturer rundt øyene rundt Melandsjø området.

Takk til årets mannskap som stilte opp, Lasse Sagøy, Helge Skarpnes og Ragnar Inderøy.

Og til May Iren og Ragnhild Inderøy som ønsket oss velkommen inn på gården på Hjertøya.

Riktig god sommer!

Denne turen er årets høydepunkt for mange på Barman oppvekstsenter. Foto: Barman oppvekstsenter
Barnehagen var heldig med være dagen de var med på tur på sjøen. Foto: Barman oppvekstsenter
– Litt neseblod, skrubbsår og kanskje noen flått har vi med hjem, i tillegg til en opplevelse vi sent vil glemme, melder barnehagen. Foto: Barman oppvekstsenter
På vei opp til gården på Hjertøya. Foto: Barman oppvekstsenter
Ut på tur aldri sur - god stemning blant barn og voksne på turen. Foto: Barman oppvekstsenter
Heldigvis var sjørøverne som gjemte skatten glade i både gullmynter, sjokolade og smurfedrops, for det likte barnehagebarna også. Foto: Barman oppvekstsenter
I år gikk turen med Barmfjordbruket og Buabruket ut til Hjertøya Foto: Barman oppvekstsenter