Hjorten kjøpesenter deler ut en bli ny-dag til noen som fortjener det. Man kan både melde på seg selv eller en venn man mener fortjener det. Hittil har det kommet inn over tjue bidrag, noe Hilde Antonsen mener er overraskende bra.

- Vi hadde ikke trodd at det skulle komme inn så mange bidrag så raskt! Det er jo kjempemoro! Det er veldig gøy å se gjennom bidragene. Det er både noen som melder på seg selv og noen som melder på en venn, men det spiller ingen rolle for juryeringa. Det er bare å fortsette å melde seg på! Fristen er satt til 20. oktober, informerer Antonsen.

Må gi av seg selv

For å bli trukket ut som den heldige vinneren må man begrunne hvorfor akkurat man selv (eller vennen man velger å melde på) fortjener det.

-Vi er selvfølgelig interesserte i de gode historiene. Gjerne morsomme, triste eller rørende. Det kan være hva som helst, så lenge man legger litt arbeid og innsats i det. Man må gi av seg selv, oppfordrer Hilde Antonsen.

Midtpunktet for en dag

Den heldige vinneren får nytt antrekk, hudpleie, make up-tips, enten tips eller ny frisyre (alt ettersom hva man selv ønsker) fra frisør – ja, man får rett og slett en hel dag hvor man selv er i fokus.

- Om noen som har gjort noe bra for noen andre vinner så er jo selvfølgelig det noe vi syns er kjempegøy. Vi vil gi til noen som fortjener litt oppmerksomhet og fokus. Vi velger ut 10 finalister som presenteres i Hitra-Frøya, og deretter skal det stemmes på den man mener fortjener det, sier Hilde Antonsen og ønsker alle deltagere lykke til.