I tillegg til det er han arving av lakseoppdrettsgiganten Salmar, og har en formue på godt over to milliarder. Med det topper Witzøe lett lista over Norges rikeste under 30 år, skriver dagbladet.no

Ettersom Gustav Magnar Witzøes  foreldre forvalter over 50 prosent av selskapet, og han har arvet foreldrenes aksjer, gjør dette at han befinner seg som nr. 11 på listen over Norges rikeste.

Avslappet forhold til penger

Som tenåringer flest er Witzøe opptatt av alt fra fotball til økonomi. I et intervju med A-Magasinet i mai fortalte 19-åringen at han har et avslappet forhold til penger.

- Jeg tenker at jeg har det veldig godt. Jeg har hatt sommerjobb i Salmar, men jeg har ikke jobbet like mye som kameratene mine, og det har jeg litt dårlig samvittighet for egentlig, uttalte han til A-Magasinet.

En milliard mer enn nummer 2

Witzøe har nesten en milliard mer i formue enn nummer to på lista, 26 år gamle Knut Nikolai Tønnevold Ugland. I 2010 arvet Ugland 55 prosent av bestefaren Johan Jørgen Uglands formue på over tre milliarder kroner via aksjer i bestefarens rederi. 26-åringen står i dag oppført som eier i J J Ugland AS og JJ Ugland Holding AS.