I helga arrangerer Hitra Fotballsklubb igjen "Tine Fotballskole" for unge fotballspillere, dvs. jenter og gutter i alderen 6-12 år. Dette er 10. gang foballskolen arrangeres, og som vanlig blir det fotballøvelser både lørdag og søndag i idrettsparken.

Tine Fotballskole er ett av flere arrangement fotballklubben arrangerer for de yngste fotballinteresserte i øyregionen.

- Det er gledelig er det å se at det er interesse fra hele Hitra for å delta. Mange av disse vil forhåpentligvis ende opp i Hitra FK når de blir gamle nok. I tillegg er det gledelig å se at interessen fra både Ytre-Snillfjord og Frøya er stor, sier Kjersti Rønningen i Hitra Fotballklubb som melder at det er over 100 påmeldte.

Talentpris og verdensmester

Målsettingen med fotballskolen er å gi deltakerne positive opplevelser med fotball, slik at gleden ved og interessen for sporten øker, uansett alder, kjønn og ferdighetsnivå. Deltakerne vil få kyndig instruksjoner fra spillere fra HFKs G19, damer og herrer seniorlag, samt en god del av klubbens trenere.

Også i år vil det bli utdeling av SalMars talentpris 2016 på lørdag. I tillegg skal klubben feire 10-årsjubileet med at en verdensmester kommer på besøk.