Med i prisen følger nemlig hele 15-20 små og større øyer og skjær, samt egen fyrlykt.

- Kjeøy er en av de vakreste stedene i øyriket. Husene med stranda nedenfor ligger sydvendt med utsikt mot Tustnastabbene, og vi skimter Hurtigruta og andre skip som seiler forbi i det fjerne, forteller eiendomsmegler Rune Øverlie i Heimdal Eiendomsmegling.

Kjeøya ligger i den idylliske skjærgården mellom Andersskogan og Hernesfjorden på sørvest-Hitra. Tilsammen er det omlag 509 mål eiendom som er lagt ut for salg. På hovedøya står ei hytta med frittstående anneks.

Eiendommen er lagt ut for salg for 5.750.000 kroner. Dersom salget blir gjennomført til prisforlangende eller i nærheten, vil det sette ettertrykkelig prisrekord for øyregionen. Hittil høyeste kjente pris er en hytteeiendom i omtrent samme område, som ble solgt for omlag 4 millioner kroner for få år siden.

- Siden eiendommen er så spesiell, er det også vanskelig å fastsette riktig pris. Men eiendommen er helt fantastisk, så spørsmålet er hva en ny eier ser for seg av muligheter her ute, sier Øverlie.

Kjeøya ligger i den idylliske skjærgården mellom Andersskogan og Hernesfjorden på sørvest-Hitra. (Skjermdump fra finn.no)