Med den sjeldne instrumentkombinasjonen av den majestetiske harpen og det røffe bandoneonet har søskenduoen Julie og Andreas Rokseth gjennom omlag 240 konserter i 16 forskjellige land etablert seg som nyskapende med sitt mangfoldige klangunivers, opplyser Frøya kulturskole.

Torsdag spilles det konsert sammen med ansatte i Frøya kulturskole.

Konserten Tango i havgapet sendes direkte her fra kl. 19.00 torsdag (13.januar)

Julie og Andreas Rokseth har fått gode kritiker for albumet sitt «With the Sky in Our Hands”, hvor de introduserer en autentisk tangostemme for harpa. I dag turnerer de med sitt nyutgitte album "ENE Sildring" - originale komposisjoner i et kammermusikalsk landskap farget av tango, klassiske stiler og folkemusikk fra rundt om i verden.

De ansatte i Frøya kulturskole blir ofte brukt som musikere i det lokale kulturlivet på Frøya hver for seg. Men med jevne mellomrom arrangerer de også konserter som ensemble.

Som utøvende artister utgjør de en spennende og utradisjonell besetning med Gabriëla Lukassen på piano og sang, Jarl Mosand på bass, Guro Rønningsgrind på fiolin, Gerard Rooker på tuba, Brit Vie og Toril Antonsen Aae på sang. I tillegg har Carina Tønder denne gangen laget kunst med samme tema som konserten.

Konserten kalt Tango i havgapet strømmes direkte fra storsalen i Frøya kulturhus via kulturhusets egen YouTube-kanal Frøyastream, torsdag 13. januar. Den kan også sees på lokalavisas nettside.

Konserten er gratis, men publikum oppfordres til å Vippse en selvvalgt sum til nr. 566090.