To biler har kollidert front mot front like ved gjenbruksstasjonen ved Sistranda på Frøya, opplyser 110-sentralen klokka 19.20.

- Den kvinnelige føreren sitter fastklemt i det ene kjøretøyet. Fører nummer to er oppegående, melder politiets operasjonsleder kl. 19.30.

Ambulanse, politi og redningsmannskaper fra brannvesenet er kalt ut til ulykkesstedet.

Begge bilførerne er fløyet til sykehus

Kl. 1955 landet et Seaking redningshelikopter på den nye industriparken i Nordhammervika. Der ventet to ambulanser med begge bilførerne.

- Helikopteret vil ta med seg begge bilførerne, forteller Karl Tobias Dahlø i politiet til lokalavisa.

Skadeomfanget er foreløpig uavklart, men den kvinnelige bilføreren er tilsynelatende hardt skadd, ifølge politiet. Den mannlige sjåføren i den andre bilen har skader i beina, men også han blir fløyet til sykehus da man frykter han også kan ha indre skader.

Bilvrakene står 30-40 meter fra hverandre

Ingen andre personer skal være involvert i ulykken, ble det først meldt. Senere er dette korrigert til at det i den ene bilen satt en kvinnelig passasjer, og at hun har kommet uskadd fra ulykken.

Årsaken er ikke kjent, men det sludder kraftig i kveld og det er stedvis glatt i øyregionen. Kollisjonen kan ha vært relativt kraftig, da bilvrakene nå står 30-40 meter fra hverandre.

- Vi vet foreløpig ikke nøyaktig punktet der ulykken har skjedd, sier politiet. Den ene bilen er veldig skadet midt i fronten. Lokalavisa har ikke kommet til for å se nærmere på den andre ulykkesbilen.

Veien er sperret inntil videre. Ved 20-tiden holdt redningsmannskaper imidlertid på å koste veien, slik at man trodde at veien snart var klar for åpning. Klokka 20.29 meldte veivesenet at man anbefaler omkjøring via Fv. 716 og at det er uvisst når veien åpner igjen.

Oppdatert kl. 21:05: Veien er åpen for trafikk, melder Statens vegvesen