Torsdag (6. oktober) inviterer Trøndersk Kystkompetanse og lokalavisa Hitra-Frøya for andre gang til Øyværingstreff i Trondheim. Denne gang finner begivenheten sted på Scandic Nidelven.

- Øyværingstreffet vil være en viktig møteplass mellom næringslivet, kommunene og framtidig arbeidskraft, forteller Silje Paulsen i Trøndersk Kystkompetanse.

Program

Hitra og Frøya kommuner samt nærmere 20 lokale bedrifter vil ha stands hvor de presenterer seg selv og hvilke muligheter som finnes.

Øyværingen Simen Eide vil fortelle sin historie om å flytte tilbake til øyregionen, mens Heidi Glørstad Nielsen vil orientere om Trøndersk Kystkompetanses jobb i øyregionen.

Simen Eide

Videre vil Youngfish fortelle om sin rolle for næringsliv og ungdom, mens Frøyaordfører Berit Flåmo og Hitras varaordfører Eldbjørg Broholm vil synliggjøre mulighetene i øyregionen.

Til slutt overtar Temporary som byr på konsert. Konferansier på øyværingstreffet er Marianne Bekken.

Muligheter

Alle utflyttede øyværinger og andre som har interesse for øyregionen er velkomne til treffet.

- Målet er å vise fram hva øyregionen har å by på, ikke bare av jobbmuligheter, men også at det er mange andre tilbud her. Samtidig skal vi få fram at man ikke trenger å bo i byen for å få attraktive jobber, sier Silje Paulsen.

Øyværingstreffet starter torsdag. kl. 18.00.

Silje Paulsen i Trøndersk Kystkompetanse.