De rundt 25 som tilhører Jehovas vitners menighet på Hitra vil de siste ukene i juni levere flere hundre personlige stevneinnbydelser til stevnet ”Vær lojal mot Jehova!”. Det forteller forteller pressekontakt Terje Moen i Jehovas vitner.

Stevnet vil bli holdt i Exporama på Hellerudsletta i Oslo og varer fra fredag 1. juli til søndag 3. juli.

- Det tredagers programmet omfatter 49 taler, som alle vil utdype temaet «lojalitet». Dessuten er det blitt laget 35 videoklipp spesielt med tanke på programmet i tillegg til to filmer som vil bli vist henholdsvis på lørdag og søndag. Hver dag blir formiddags- og ettermiddagsprogrammet innledet med musikkvideoer som er blitt laget til dette stevnet, forteller Moen.

-  Alle er velkommen, og det blir ikke tatt opp kollekt. Det ventes at omkring 4.000 vil overvære dette stevnet, forteller Moen. Det vil bli gjennomført fire slike regionale stevner i Norge denne sommeren – to i Oslo, et i Bergen og et på Sortland.

- Her i landet teller Jehovas vitner over 11 000 forkynnere, fordelt på nesten 170 menigheter. På verdensbasis er det over 8,2 millioner forkynnere i over 118 000 menigheter, forteller Moen.