En bil kjørte på en stor stein som tilsynelatende varplassert i veibanen ved bedehuset Fredtun på Nabeita natt til søndag. Og åtte vinduer i bedehuset er også knust. Politiet setter nå disse hendelsene i sammenheng og mener å ha gode antakelser om hvem som står bak.

Ifølgepolitiet fikk bilen knust bunnpanna i sammenstøtet med steinen.

- Vi fikk melding om en bil som hadde kjørt på en stor steinforan huset og knust bunnpanna. Og i dag har vi fått melding om at det er knustruter i huset, sier politiførstebetjent Arild Sollie til Videoavisa.

Politiet var i dag på åstedsundersøkelse, og kunnekonstatere at en rekke vinduer i bedehuset er knust. Til sammen skal det dreieseg om åtte vinduer der steiner er kastet igjennom. Politførstebetjent Sollieanser det hele som rent hærverk.

- Vi har noen i kikkerten og vil følge dette opp medetterforskning over helga, sier Sollie til Videoavisa.

Bilføreren som kjørte på steinen, varslet i halv tre-tretida natt til søndag. Politiet setter hærverket i sammenheng med en fest somskal ha vært i området samme natt.

- Vi har opplysninger i saken som vi vil etterforske viderepå, sier Sollie.

Bedehuset er for tiden ikke i bruk. Sigbjørn Larsen ogTriangelstiftelsen fortviler likevel over hærverket på huset som stiftelseneier. Selve tomta skal nå være solgt til Frøya kommune.