- Nye Suladagan ønsker å være samlende for barnefamilier, og arrangerer derfor aktivitetsdag for liten og stor. For at flest mulig skal få blitt med på dette, er alle barneaktiviteter gratis. Vi selger billig mat fra grillen, og håper derfor vi får med oss alle.

Det forteller Hege Stordahl-Bekken (Frøya Havleirskole), som er ansvarlig for aktive familiedager under Suladagan, som åpner fredag 28. juni

Det blir en lang rekke aktiviteter som små og store kan delta i. Hoppeslott, luftgeværskyting, Ludomesterskap, kiting, bueskyting og familie-fotballkamp, for å nevne noe.

SE OGSÅ VIDEO: HF-TV dro til sjøs, og deretter opp i lufta, for å oppleve Sula og se nærmere på forberedelsene til Suladagan.

Sammen med Gunhild Riiber i Frøya Turlag, blir det også arrangert turtipping for hele familien.

- De med 12 rette blir med i trekningen av en fin premie.Samtidig som dette pågår er også loppemarkedet åpent i biblioteket på Sula Grendehus, forteller Stordahl-Bekken og Riiber.

Lørdag ettermiddag vil Frøya Havleirskole sette ut kajakker, kanoer, sykkelbåt og robåter, hvor også barn og unge kan få å prøve seg. Marine Harvest kommer også med en av sine oppdrettsbåter, og tar turen ut til Hvaløyan lakseoppdrett. Der vil det være muligheter for å komme tett innpå laksen.

Nye Suladagan inneholder også kunstutstilloing av Steinar Hansen, auksjon, havrafting, seniordans, allsang på brugga og bryggedans med Bjørns Orkester.