Gode stunder finnes ofte, og kanskje når du minst venter at de skal komme? Gruppa Svevestøv har laget en konsert der flyktige og fine øyeblikk blir feiret, men der det også fortelles om stunder som skaper endring på godt og vondt.

Forestillingen vises i Hitra kultursenter i Fillan torsdag 17. november.

Svevestøv har siden 2006 levert smakfulle poplåter der de gode melodier står i sentrum. Bandet er blitt berømmet for sitt luftige lydbilde, fine melodier og tekster.

Opphavet til Svevestøv er ekteparet Gunnhild Bagøien og Ketil Hustad.  I høst har de vært i studio i Stockholm for å produsere et nytt album.

Sagt om Svevestøv

Duoen har fått mye skryt. Etter en konsert i Rindal, oppsummerte Junita Møkkelgård i Trollheimsporten.no opplevelsen slik

“Hva svevestøv er? Ikke vet jeg. Men jeg vet hvordan det virker! Lørdagskvelden fikk jeg og mange med meg oppleve dette støvet.. Som svevde oss hen i den halvannen timen konserten varte. Svevestøv - noe godt og inderlig som rører hjerterota.    Et teppe av forskjellige toner. Musikalitet .- Stemning-Glede – Lekenhet - og stormende følelser vevd  sammen. Og presentert med kjærlighet.”