Lite passer vel bedre sammen enn sommervarmen og grillmaten. Sånn sett kunne ikke Coop Extra på Sistranda hatt større tur med timingen av grillshowet.

Coop Extra har i sommer sendt ut fem team med griller, mat, hoppeslott og underholdning på turne i Norge.  Team fire, som dekker Møre og Romsdal, Sør- og Nord-Trøndelag har tatt turen fra Oslo med bilene fulle av mat og rekvisitter.  Torsdag var det fult trøkk på parkeringsplassen, og selv om ledelsen på coopen var litt bekymra over at en tredel av plassen for tiden er anleggsområde, har ting vært bare smil og glede.

Folk kommer og går, barn leker og butikksjef Kenneth Engan har for anledningen trukket i et kostyme som ikke bare er vanskelig å orientere seg fra, men også må være ulidelig varmt.

Lokal underholdning.

Selv om grillteamet har med seg egen musikk på boks, fikk folket også lokal underholdning.  Coop Extras egne Ole Kristian Hoseth og Nicklas Sandvik stilte opp med henholdsvis sang og gitar, og løfta stemningen enda et hakk.

Som avslutning på dagen trekkes det ut en deltager som får hele showet på hjemmebesøk i kveld.  Tilbudet er full grillfest for inntil tolv personer med kokker, råvarer og full pakke.  Sikkert ikke en dårlig avslutning på en vakker sommerdag på øya.

Sommerjobb

Farqan Chishty og Nils Christian DeLange har denne turneen for Coop som sommerjobb, og setter i morgen kursen mot Brekstad og tar med seg Bjugn på lørdag.  Så får man regne med at maten falt i smak og at grillinteressen tar seg opp parallelt med varmegradene og stemningen på parkeringsplassen.