I dag mandag fikk politiet melding fra en hytteier på Rabben på Sistranda. Han hadde oppdaget at det var knust vindusrute på fritidsboligen. Men han så ingen tegn til at det hadde vært folk inne i huset. Ruteknusingen må ha skjedd en gang i løpet av forrige uke.

I løpet av helga fikk politiet også melding fra en huseier på Sistranda som har hatt uvedkomment besøk. Han hadde hørt noen inne i under-etasjen. Da han kom ned, stod en mann rett utenfor huset.

Lensmann Inge Dahlø sier at meldingene om ruteknusingen er kommet i kjølvannet av innbruddsraidet for to uker siden, men at han ikke har holdepunkter til å si at den siktede har noe med ruteknusingen å gjøre. Han vil heller ikke si noe om signalementet på mannen som skal ha tatt seg inn i bolig denne helga, stemmer med den siktede.

Den siktede for innbruddsraidene ble sendt til Trondheim, men politijuristen mente det ikke var grunnlag for varetekstsfengsling. Han er nå tilbake på Frøya. Han har personlig meldeplikt på lensmannskontoret tre ganger i uka.