Lokalavisa har samlet alt av tilgjengelige data om været på Hitra og Frøya og blandet dette med redaksjonelle saker om lokalværet. Alt finner du på hitra-froya.no/vaeret.

Hvis du i tillegg liker vår nye Facebook-gruppe facebook.com/hitrafroya.vaeret sender vi alle oppdateringer på lokale værsaker rett i din vegg på Facebook.

Gjør det til din daglige rutine

Hvis du likevel surfer innom yr.no eller lignende værtjenester, kan du når gjøre det til din daglige rutine å gå inn via lokalavisa. Her har vi nemlig samlet alt det Meteorologisk Institutt sender ut av værvarsler for Frøya og Hitra gjennom yr.no.

I tillegg til værvarsler i tekst og ikoner, har vi også samlet data om sol opp/ned, flo- og fjære-tabeller, lokale vei- og føremeldinger, webkameraer og mer.

Nå har vi to vær-stasjoner

I tillegg har vi i samarbeid med Videoavisa montert en ekstra værstasjon hvor du kan følge hvordan det lokale været er akkurat nå. Den ene værstasjonen står på Hamarvika, den andre står i Fillan. Her kan du lese av vindretning, vindstyrke, nedbør og en del andre data om været.