-Så om man ønsker å meske seg med en gullmedaljevinner i årets pinnekjøttgryte, kan man i følge fagjuryen fra Tigerstaden, trygt handle kortreist mat.

Godt trimmede lam

Sammen med 55 andre konkurrenter, skulle de utsøkte villsaulammene fra Dalpro Gårdsmat, vise seg å gå helt til topps under norgesmesterskapet om å lage den aller beste julematen, i Oslo sist torsdag.

Og med bra balanse i saltmengde, god trimming og veldig god speking, var fagjuryens bedømmelse klinkende klar. Gullmedaljen  for beste pinnekjøtt ble med hjem til Hitra, nærmere bestemt Dalpro gårdsmat.

- Vi har fått mye skryt for pinnekjøttet vårt,  men at vi skulle gå helt til topps i en nasjonal konkurranse var jo overraskende for oss alle, sier Sverre Johansen, fra Dalpro AS.

Så om man ønsker å ”fleske til” med en gullmedaljevinner i årets pinnekjøttgryte til jul, kan man i følge fagjuryen fra Kristiania, trygt handle kortreist mat.