Tour de Frøya fikk rekordmange deltakere, Adrian Aas Stien syklet inn til ny, klar bestetid, Heidi Larssen knuste sin gamle pers og vant rittet for første gang... Det manglet ikke på sportslige rekorder i helga.

Men de sportslige begivenhetene har også satt sine spor både i foreningstjenesten Mitt Lag her på lokalavisa Hitra-Frøya, og i lokalavisas egne sportssaker og andre nyhetssaker.

Med over 16.000 klikk lørdag og 11.000 klikk søndag, slo lokalavisas foreningssider Mitt Lag alle tidligere rekorder denne helga. Det var selvsagt Tour de Frøya, som har sine hjemmesider under Mitt Lag, som hadde et kjempestort nettpublikum. Men også Frøya Fotballklubb og "nykommeren" Frøya og Hitra Sykkelklubb har hatt oppdateringer på sidene sine, som har fenget publikum.

Les foreningsnytt fra 22 lokale lag og foreninger her (Mitt Lag)

Svært mange har også fulgt lokalavisas nyhetssaker og videoreportasjer fra sykkelrittet. Satsing på live-dekning fra start- og målområdet var tydeligvis også populært; Over 2.300 datamaskiner fulgte vår live-sending fra Sistranda sentrum (i samarbeid med Frøya Film & Bilder).

Samlet sett, med både Mitt Lag-sakene og alle de andre nyhetssakene, har hitra-froya.no hatt over 20.000 besøk og over 113.000 klikk denne helga.

Mitt Lag er hjemmesider for lag og foreninger på Hitra og Frøya, som er satt i nettverk med hitra-froya.no. Lagene administrerer hjemmesidene helt på egen hånd og styrer alt av publisering av tekst, bilder og medlemsinformasjon. Oppdateringene på Mitt Lag kommer automatisk opp på lokalavisas førsteside.