- Jeg er så glad for å få julegavene tilbake. Jula er ei tid for å gi og ta vare på hverandre. Det føler jeg Unni Brevik har bidratt med. Jeg er veldig glad for at det var hennes bil jeg hadde satt julegavene i, for det er ingen selvfølge at alle ville ha gitt gavene tilbake, sier Helen Gustad.

Søndag skrev hitra-froya.no om Helen Gustad som ikke kunne finne julegavene hun mente hun hadde satt bak i bilen. Mandag skrev vi om at Unni Brevik hadde funnet gavene i baksetet på sin bil, og at Gustad hadde tatt feil av sin og Breviks bil.

I dag møttes de to, for å utveksle gaver. Brevik hadde med seg bukett blomster som takk, da hun fikk de to bæreposene som hun ved en forveksling hadde satt i bilen til Brevik.

- Samme form og størrelse

Når Gustad får se bilen til Brevik, så skjønner hun hvorfor hun kunne ha tatt feil.

- Jeg har nettopp kjøpt meg ny bil, og den har nesten samme farge, og samme form og størrelse som bilen jeg satte julegavene i. I tillegg så var det dårlig vær og jeg var litt stressa, smiler Gustad.

Takker for hjelpen

Hun er takknemlig for de som har hjulpet med å finne julegavene.

- Jeg vil takke lokalavisa som har skrevet om saken, og alle de som har delt den videre. De har bidratt til å løse mysteriet. Nå kan vi feire jul og være glade alle sammen, sier Gustad.