I et intervju i dagens utgave av Dagbladet forteller NRK-profilen og frøyværingen Tore Strømøy at han har bestemt seg for at det ikke blir flere sesonger av det populære TV-programmet "Tore på sporet"

-Jeg har et behov for nye impulser i tillegg til NRK-jobben, og håper jeg kan få til det. Jeg har også lyst til å være mer på Frøya og kanskje jobbe mer der. Det eneste som hindrer meg er det manglende bredbåndet i barndomshjemmet, sier Strømøy til avisa.

-«Tore på sporet» følger meg jo hele døgnet, noe som er mentalt slitsomt. Jeg har lyst til å fortsette å lage TV, men helst noe annet, som ikke er så krevende, sier han.

Men til konkurrenten VG Nett hinter Strømøy om at TV-seerne kanskje likevel ikke har sett det siste av «Tore på sporet» etter inneværende runde.

- Dette er som vanlig siste gangen, men var jeg deg, ville jeg aldri trodd på det jeg sier. For jeg har sagt det samme etter hver eneste runde med «Tore på sporet». Og hver gang har jeg startet opp igjen, skriver Strømøy i en epost til VG og legger til: - Hihihi.