Nødetatene rykket søndag ettermiddag ut til en kollisjon mellom to personbiler på Fv. 714 ved Våvatnet i Snillfjord.

- To personbiler har kollidert, det er snakk om mindre personskader, fortalte politiets operasjonsleder.

Totalt sju personer var involvert i ulykken. Politiet opplyser søndag kveld at det er meldt om lettere skader på ei jente i en av bilene.

- I den ene bilen satt en familie på fire, og i den andre bilen en familie på tre. En jente på 16 år hadde vondt i ryggen, og ble sendt med ambulanse til Orkdal sjukehus. De andre skal være uskadet. En av familiene er hjemmehørende i Trondheim, mens den andre er hjemmehørende på Hitra. Jenta er fra Hitra, opplyser Bernt Tiller, operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Store materielle skader på bilene

Det dannet seg lange køer på ulykkesstedet, forteller andre bilister i området til lokalavisa Hitra-Frøya. Politiet melder senere at ett kjørefelt ble åpnet for trafikk.

- To ambulanser har kjørt i stor fart i retning sykehuset på Orkanger. Og nå kommer bergingsbil hit, fortalte en bilist ca kl. 17:20. Ulykken ble meldt ca. kl. 16:30.

- Det er snakk om store materielle skader på de to bilene som kolliderte. Alle nødetatene ble utkalt til ulykkesstedet. Veien var ferdig ryddet i 18-1830 tiden i kveld og saken skal etterforskes for å finne årsaken til kollisjonen, sier operasjonslederen til Hitra-Frøya.

Flere ulykker i området

Det har i vinter vært flere ulykker på Fv. 714 over fjellet. Senest nå på torsdag, da en laksetrailer kjørte ut og samtidig var borti tre personbiler i samme området. Tidligere i vinter omkom en øyværing i en frontkollisjon mellom Våvatnet og Gangåsvatnet.