- Kjære Roger! Vær så snill å revurdere din oppsigelse! Du betyr mye for Frøya Kommune! skriver en debattant som kaller seg Dupsi Deisi.

Og Dupsi Deisi er bare en av mange som i går kveld og natt har uttrykt sin forundring over det ekstraordinære møtets utfall og en sterk støtte til rådmann Roger Sørensen. Sjelden har en nyhet på hitra-froya.no blitt kommentert så massivt og hurtig da vi i går kveld fortalte om rådmannens oppsigelse på direkten.

RÅDMANNEN SA OPP PÅ DIREKTEN, LES MER HER

Minutter etterpå var det fullt av øyværinger som uttrykte sin overraskelse over møtets spesielle utfall. Og svært mange uttrykker sin støtte til Sørensen. Mange ber rådmannen innstendig om å revurdere sin beslutning.

- Dette var forferdelig trist! Frøya kommune trenger en mann som Roger Sørensen. Han har gjort vanvittig mye for Frøya på den korte tiden han har fungert som rådmann, skriver Ansatt.

- Endeli fikk vi en mann som Roger Sørensen.En som endelig begynt å rydd opp i kommunen nåkka som skulla vorre gjort for mang år siden..De e veldi synd du har sagt opp å du vil bli savna TRU MÆ! men du har gjort en hederlig innsats så kos dæ me familien å takk for alt du har gjort, skriver Lei sæ.

Mens Sjokkert uttaler: Får for guds skyld håpe at dæm klare og få rådmann til og trekke opsigelsen sin, Frøya har ikke råd til og miste en så dyktig person, no må vi ta vare Roger Sørensen.