Partene har blitt enige om å ikke si noe foreløpig om hva som kom ut av dagens drøftingsmøte mellom Norske Sjømatbedrifters Landsforening (NSL) og Frode Reppe fra Frøya. Reppe er fagsjef for kommunikasjon og næringspolitikk i oppdrettsorganisasjonen.

Likevel kommer det drypp som antyder at det har vært et verbalt tøft møte. Fiskeribladet hevder å ha kilder på at NSL-toppsjef Robert Eriksson i møtet skal ha kalt Reppe "en løs kanon".

- Partene er tause etter møtet, men Reppe fikk gjennomgå, skriver Fiskeribladet, som gjennom helga har skrevet flere artikler om den betente striden i NSLs øverste ledelse. Avisa hevder å sitte på mye skriftlig dokumentasjon omkring epost-utvekslingene mellom Reppe og statsråd Per Sandberg, som skal være opptakten til dagens møte.

- Motparten og vi ble enige om å ikke si noe om hva som skjedde i møtet. Beklager, sier Reppes advokat Geir Hegle til Fiskeribladet mandag ettermiddag. Den samme beskjeden har også andre medier fått.

Som lokalavisa tidligere har omtalt, var Frode Reppe i dag innkalt til møte med Norske Sjømatbedrifters Landsforening (NSL) for å avklare sin egen framtid i NSL. Ifølge ilaks.no varte møtet i omtrent fire timer.