Deler av elevene ved Sistranda ungdomskole skulle onsdag få  med seg musikkforestillingen «Fjord og fjell», i regi av den kulturelle skolesekken. Men det var andre enn musikerne som stjal oppmerksomheten.

En lærer forstyrret så mye at musikerne etter hvert skal ha blitt satt ut. Flere lokalavisa har snakket med beskriver det som en meget rar opplevelse. Læreren skal ha reist seg og danset og gjort grimaser, og stilt seg bak en av musikerne og forstyrret.

Musikeren: - En merkelig opplevelse

- Det var helt rart. Han holdt på sånn lenge. Elevene råflira, men vi så jo at musikerne reagerte, forteller en niendeklassing.

Lokalavisa har vært i kontakt med en av musikerne nå i kveld.

- Det stemmer at vi har hatt en merkelig opplevelse på Sistranda ungdomskole. Mer vil jeg ikke si. Vi har funnet ut at vi må gå  tjenestevei med dette, sier han. Han ber om å få være anonym.

Rektor vil ikke bekrefte

Rektor Sissel Skoran vil ikke bekrefte episoden.

- Jeg kan ikke si noe. Det er en personalsak, svarer Skoran.

Tidligere i dag lå det ute en beskrivelse av episoden på Facebook, men denne er nå fjernet. Lokalavisa har i ettermiddag også vært i kontakt med koordinator i Den kulturelle skolesekken, Kirsten Mellemsæter. Hun har i ettermiddag ennå ikke fått noen rapport på hendelsen.