Førstkommende fredag og lørdag (2. og 3. oktober) er det duket for humorkveld med Frøya teaterlag  i Frøya kultur- og kompetansesenter.

Ingen god rød tråd

I forkant forestillingen besøkte lokalavisas Bjørg Støen teaterlaget under øving.

Der var latterkulene mange og høye, og det var ingen tvil om at de hadde det moro mens de terpet på replikker og finpussert på det ene nummeret etter det andre, skriver Støen.

Nysgjerrige vil vi vite hva høsten Humoraften byr på. Er det for eksempel en rød tråd gjennom forestillinga?

- Det er i alle fall ingen ”god” rød tråd, sier teaterinstruktør Mona Elisabeth Skarsvåg, men de andre skuespillerne ler rått.

"Dagen derpå" for politikerne

Det blir en helaften med humoristiske innslag av lokal karakter. Ellers vil ikke Frøya teaterlag lette for mye på sløret, men er sikre på at mange vil kjenne igjen både seg selv og andre når skuespillerne skal boltre seg på scenen i helga.

Blant annet blir det "dagen derpå" for mange politikere - for det kan godt hende at det samfunnsengasjerte teaterlaget har satt lupen på et og annet valgløfte. Man kan også regne med at en eller annen politiker dukker opp på scenen i forbindelse med humorkvelden.

En stjerne fra tidligere glansnummer

Det blir også meget sannsynlig noen hælspark i forbindelse med kjente situasjoner og kanskje en og annen form for egen hyllest. En stjerne fra tidligere glansnummer har meldt sin ankomst, og det kan komme til å dukke opp fotballentusiaster fra øyrekka.

- Det skal bli ei artig forestilling, sier den humørfylte gjengen, det blir ikke noen dødpunkt, ler Dordi Hammer.

Nye ansikter i teaterlaget

Skuespillerne forteller om nye ansikter i teaterlaget, og at de også har fått med noen nye på skrivesiden. Under høstens forestilling blir de også ledsaget av levende musikk.

- Vi ser veldig fram til å vise oss fram den første helga i oktober, og gleder oss til å innta scenen i kulturhuset. Før forestillinga blir det mulighet til å kjøpe kaffe og kaker begge dager, sier Mona Elisabeth Skarsvåg.