Forventningene var store foran de to hovedattraksjonene Animal Alpha og Enslaved på Stølan fredag kveld, og de innfridde så det smalt.

Teltet var fullt og folk var helt elleville da det meget populære bandet Animal Alpha entret scenen nesten 1,5 time for sent. Men bandet som har rykte på seg for å være "Norges beste liveband", skuffet ikke de mange fremmøtte. Da klokka nærmet seg halv 2 så entret heavy-metal bandet Enslaved scenen. De doble spellemannsprisvinne hadde slik trøkk i sin fremføring at hele teltet ristet, og mange gikk nok hjem med litt øresus. Men det er vel akkurat slik det skal være...

Lørdagens største høydepunkt er nok Nullskattesnylterne som spiller i teltet kl. 21.30.

SE MUSIKKVIDEO PÅ HF-TV.

Nullskattesnylterne er èn av mange store navn som opptrer på Frøya i helga. HF-TV viser den helt ferske musikkvideoen "Skrot" av Nullskattesnylterne for de som ikke kan være på festivalen i helga, eller for dere som har vært der og vil gjenoppleve noe av stemningen.

- Vi opplever generelt god stemning for tida. Skrot har fått gode anmeldelser og ligger nå som nr. 20 på VG-lista. Videoen ble ferdig i går og er laget av Kindergarden Media, forteller Åsmund Prytz på vegne av bandet.

Nyllskattesnylterne er en av headlinerne på årets Jorddunstfestival, og spiller god gammeldags rett fram rock'n'roll i beste Motorhead/Åge Aleksandersen-tradisjon.