Det er Margaret Bergers lille justering i håp om å skaffe seg enda litt mer oppmerksomhet i innspurten av Eurovision Song Contest.

Den hvite, tettsittende kjolen som hitterværingen brukte i alle innledende rundene i den norske delen av Melodi Grand Prix, er med videre. Men noen av detaljene er justert i samarbeid med kostymeavdelingen i NRK, forteller Berger i et videointervju med NTB.

- Vi har bestemt oss for å ta av gullet litt og "blinge den opp" til Eurovising. For i Eurovision må man kjøre på litt ekstra; Mange skal ha oppmerksomhet, forteller Berger i intervjuet.

Gulldetaljer er tatt bort og kjolen er vasket (for "den var ganske sliten etter mange runder i Grand Prix).

- Vi har tatt på Swarovski-krystaller som blinker så fint i lyset, og så har vi bygd opp skuldrene og skulpturert kjolen litt mer, forteller det norske Eurovision-håpet.

Den åletrange kjolen har fått mye oppmerksomhet, både i Norge og nå også i internasjonal presse etter ankomsten til Malmø. Berger forteller at det er laget en splitt på kjolen for å gjøre det enklere å gå i, men fortsatt uten at det har hjulpet altfor mye.- Uten høye hæler hadde det ikke vært så voldsomt, men med trang, lang kjole og høye hæler ser man litt ut som en geisha, sier hun til VG.

Foto: Joakim Enger