Nesten 4.000 svar har kommet inn på nettavisas jule-quiz, som har gått gjennom hele desember. Av besvarelsene har det blitt trukket en vinner daglig. I dag ble en av disse belønnet med quizens hovedpremie, en 40 tommer TV, levert av Coop Hamarvik Elektro på Sistranda.

Frode Nilsen fra Kjerringvåg ble årets vinner og gledet seg stort da han fikk overraskende besøk på morgenkvisten julaften.

- Det er andre gang jeg vinner en slik premie, forteller Nilsen mens han setter TV´n under juletreet.

- Sist gang deltok jeg i en konkurranse som het ”vinn en bil”. Jeg skrapte frem tre biler på et lodd, og fikk tilsendt en liten lekebil, det var litt skuffende. Så dette er virkelig mye bedre, fortsetter han med et flir. Og han legger til at for få dager siden vant han hele 25 kroner på flaxlodd. Så vinnerlykke har han jo. Det var bare noen dager siden Nilsen snakket med en kamerat som sa han ville kjøpe seg ny TV. Selv tenkte han å kanskje gjøre det samme, nå synes han det morsomt å ha kommet kameraten i forkjøpet.

TV´n fikk ikke helt plass under juletreet, men familien gledet seg likevel over gaven. Minstemann i huset, Kay Stefan(4) rakk så vidt å posere for kamera før han gikk videre til å leke med advents-legoen, ikke fullt så opptatt av premien.