Etter at Tonje la vippeforlengelse på seg selv i 2005, satte hun seg klare mål for hvordan hun skulle oppnå sine største drømmer. Tonje ville bli en av verdens dyktigste vippeartister, og ville også møte Sophia Nawarrow, oppfinner av NovaLash vippeteknikk som Tonje nå bruker, og Sophi Mercei, som er grunnlegger av NovaLash. Nå har mange av drømmene gått i oppfyllelse.

Store drømmer, klare mål og mye å ofre

- For tre år siden ønsket NovaLash å besøke Norge og Glimt Bli Ny Studio, som jeg startet i 2006. De ble veldig imponerte, og jeg fikk tilbud om eneansvar for distribusjon og opplæring i Norge sammen med min søster, Marte Fjeldberg. Nå nylig ble jeg for andre gang invitert til London for å representere NovaLash, og fikk da legge vipper med verdens dyktigte vippertister, Sophia Navarrow og Karlen Smith. De ble så imponerte over mitt talent at jeg til og med fikk legge vipper på selveste Sophia. Hun sa hun aldri hadde hatt så fine vipper og at jeg var en av eliten i verden. Du må tro jeg ble stolt, forteller Tonje, og kan altså da stryke ut flere av målene sine på lista. Men det har ikke vært bare lett.- Glimt Bli Ny Studio har vært en suksess fra dag 1, men jeg har ofret mye. Det er vel baksiden når man skaper noe selv. Med 4 barn og 4 firmaer, er god tidsplanlegging veldig viktig, røper hun.

Neste mål er i utlandet

Nå vil Tonje utvide. Hun og mannen har hus i Spania som de bor i en uke i måneden. Tonje ser for seg å starte opp salong også der.

- En av våre drømmer nå er å skape noe i Spania, og på den måten hjelpe spanjoler med jobb. Det bor omtrent 20 000 skandinavere i området, og de er i målgrppen, sier Tonje. Hun tar også turen til Las Vegas for å møte gründerne i NovaLash og få spesialtrening med de.

- Jeg har alltid vært meget målbevisst, og har skrevet opp mine mål og drømmer. Dette er et bevis på at hvis man har et mål i livet man virkelig ønsker å oppnå, så må man lage seg klare mål på hvordan man skal klare det. Man skal ha så store drømmer at de virker skremmende når man skriver de ned, mener hun.