Hitra-Frøya har produsert over 4000 nyhetssaker i år. I 98 papiraviser og oppdateringer gjennom hele dagen på nett har Hitra-Frøya gitt deg det viktigste som skjer i regionene vår og de gode sakene i 2021.

Nå tar vi en titt tilbake og se hva dere leste mest i en årskavalkade.

Det er tidlig på morgenen og før de fleste har rukket å komme seg på jobb. Hos Kystbudet i Hestvika på Hitra har det derimot vært flere i sving i et par timer allerede. Inne i den store lagerhallen, sorterer og løfter fire karer pakker som inneholder klær, elektronikk, bildeler og verktøy over på paller. Deretter lastes pallene inn i vare- og lastebiler.

Hele bedriftsreportasjen om Kystbudet kan du lese her:

Den absolutt mest leste saken i juli var dette velskrevne leserinnlegget der Kjell Oskar Olsen forteller om sitt møte med helsevesenet. Innlegget er lest hele 22.698 ganger.

Det er sjelden politiet får inn slike meldinger. Saken ble mye omtalt i sosiale medier etterpå i humoristiske ordelag.

Det brøt ut brann i ei trønderlån på Sunde i juli.

Vi kunne også lære om mattelæreren Gunnar som gjør en ekstra innsats langt utover det han må og er så godt likt at han har egen fanklubb på favebook.

- Det vil ingen ende ta, sa avsnittsleder Arild Sollie i lokalpolitiet til Hitra-Frøya da førerkort nummer 27 og 28 hittil i år ble beslaglagt den 11. juni. Han fikk rett; rekka over førerkortbeslag har bare fortsatt.

Mye av året har naturligvis dreid seg om korona og blant våre mest leste saker gjennom hele året er saker om smitte, vaksinering, regler og konsekvenser av en pandemi.