Mausund skole har jobbet med TV-aksjon denne uka. Torsdag holdt elevene åpen dag, og folk strømmet til med både nysgjerrighet og åpen pengebok.

- På underkant av to timer fikk vi inn 7943,- og det synes vi er strålende ettersom vi er kun 30 elever på hele skolen, forteller Nina Mathissen-Under åpen dag var det litt å velge i for alle: loddsalg, loppemarked, gjettekonkurranser, fysiske utfordringer og cafe. Skolens elever og lærere var litt spente på om det dukket opp folk, men ingen grunn til den bekymringen. Folk strømmet til.! Noen var heldige og vant fruktkurv, is og bøker, mens andre var mer opptatt av å kvitte seg med kronestykkene sine.

- Vi hadde nemlig på forhånd annonsert "krone på snor", hvor det var om å klare metersvis med kronestykker! Snorene ble fulle etterhvert og til slutt kunne vi notere 2,7 m kronesnor og det er masse penger! forteller skolen på sine hjemmesider.

Pengene blir overlevert tv-aksjonen, som i år gir penger til Amnesty International.

HAR DIN SKOLE ELLER DIN FORENING OGSÅ SAMLET INN PENGER TIL ÅRETS TV-AKSJON? Send oss en epost og fortell! Adressen er post@hitra-froya.no