Hitra-Frøya har produsert over 4000 nyhetssaker i år. I 98 papiraviser og oppdateringer gjennom hele dagen på nett har Hitra-Frøya gitt deg det viktigste som skjer i regionene vår og de gode sakene i 2021.

Nå tar vi en titt tilbake og se hva dere leste mest i en årskavalkade.

På en politiaksjon mot en hjemmebrentselger i Åfjord var et par av kundene øyværinger.

- Vi har fått opplyst at to frøyværinger ble tatt i forbindelse med aksjonen. De ble tatt på fersken umiddelbart etter at de hadde kjøpt ti liter hjemmebrent fra personen det var aksjon mot, fortelalte avsnittsleder Arild Sollie.

Frøyværingene, som er i midten av 20-årene, kjørte i samme bil. De innrømmet forholdet og kan vente seg et forelegg.

Ti liter hjemmebrent med alkoholstyrke på 96 prosent tilsvarer ganske mange flasker polvarer.

- Ti liter hjemmebrent blir fort 20 liter ferdigblandet vare, så det er jo en del. Det er ingen indikasjoner på at dette var for videresalg, men det kan jo godt hende at det er flere ungdommer som har gått sammen om å kjøpe, sier Sollie.

Saken fikk mye oppmerksomhet og ble flittig diskutert på sosiale medier. Noen reagerte på den lave prisen, mens andre syns det mest oppsiktsvekkende med denne saken var at man nå for tiden måtte helt til Åfjord for å skaffe seg hjemmebrent.

Vi kunne lese om øyværingen Mia som har jobbet som stripper og nå driver eget firma i Trondheim.

Fem personer - hvorav tre med påvist koronasmitte - dro i april til Hitra etter å ha tatt seg ut av et karantenehotell i Jessheim.

Hva folk tjener er stoff som leses godt i lokalavisa. Her var Salmar-toppene tema.

Vi liker også å lese om folk som vinner i lotto

Mye av året har naturligvis dreid seg om korona og blant våre mest leste saker gjennom hele året er saker om smitte, vaksinering, regler og konsekvenser av en pandemi.