Hitra-Frøya har produsert over 4000 nyhetssaker i år. I 98 papiraviser og oppdateringer gjennom hele dagen på nett har Hitra-Frøya gitt deg det viktigste som skjer i regionene vår og de gode sakene i 2021.

Nå tar vi en titt tilbake og se på noe av det dere leste mest i vår årskavalkade.

En søndag kveld i oktober, bare et kvarter etter kokkene hadde forlatt kjøkkenet, eksploderte det i ovnen på Ansnes Brygger. Restaurant-eier Ola Skjåk-Bræk sier at det var heldig at ingen var til stede.

– Det var veldig skummelt. Hadde det vært folk der når det skjedde, så har det ikke gått bra. En av kokkene var ganske skjelven da han skjønte han dro kun et kvarter før, sier Skjåk-Bræk.

I vår populære serie HF for 20 år siden leste vi blant annet om en spesiell opptreden i et kommunestyremøte. Dette tilbakeblikket får du servert hver søndag på HF+

En bil begynte å brenne midt på veien.

Vi snakka med Espen fra Hitra som jobber i FK Haugesund.

Tommy Rodahl fra Frøya døde i oktober. Han var en kjent skikkelse i lokalmiljøet, blant annet som forfatter. Familien var tidlig åpen på at Tommy selv valgte døden. De pårørende rettet i ettertid kraftig kritikk mot det psykiatriske tilbudet, som de mener er for dårlig.