Det er fem år siden forrige runde med verskapskurs. I februar i år gikk endelig startskuddet for en ny runde. Det skal i løpet av dette året avholdes tre kurs, hvor den andre samlingen i rekken går av stabelen i 28. april.

Til den første samlingen kom Heidi Klefstad. Hun har over 25 års erfaring fra salg og har i tillegg vært senterleder for flere kjøpesentre i Trondheim. I sitt foredrag tok hun opp temaer som ledelse, salg og service.

Gode tilbakemeldinger

- Tilbakemeldingene etter den første samlingen i februar har vært svært gode. De aller fleste som deltok på første samling har også meldt seg på samlingen i slutten av april, sier leder i Hitra Næringsforening Randi Storsve Lundquist.

28. april er det klart for del to av vertskapskurset, hvor Ellen Aanes Draagen og Per Tronsaunet vil holde sine foredrag.

- Aanes Draagen er kjent for de fleste på Hitra, fra både politikken og reiselivsnæringa. Hun er også vår Hitraguide, og vil minne oss på alt hva øya har å by på – og det er masse, sier Lundquist entusiastisk.

Deltagerne får bred kunnskap

Aanes Draagen vil presentere øya for de fremmøtte. Etter foredraget håper næringslivslederen at deltagerne har bred kunnskap om det Hitra har å by på, og kan videreformidle dette til turister, hytteeiere, fastboende og de som vurderer å flytte til Hitra.

Per Tronsaune var foredragsholder på vertskapskurset for fem år siden. Deltagerne ønsket å høre ham igjen, og i april kommer han altså tilbake. Han har solid ledererfaring innen organisasjons- og lederutvikling. Han er også arrangementssjef i Olavsfestdagene.

Påmelding

- Påmeldingen går bra, men det er fortsatt mulig å melde seg på. Kurset er gratis for alle, og både medlemmer og ikke-medlemmer kan delta, informerer Randi Storve Lundquist.