Frøya tapte mot Rissa lørdag, en kamp som de burde ha vunnet.

- Vi var ikke mentalt til stede i dag, og tapte på dårlig forsvarsspill. Når det ikke fungerer klarer vi heller ikke å gå i angrep. Det var mange dårlige taktiske valg, og vi gir for lette kontringer. Da taper vi, sier trener Maciej Karpinski etter kampen i dag.

Men han har tro på at det bor mer i laget.

- Veldig mange av spillerne var ikke på sitt normale nivå i dag. De har et større potensiale. Nå skal vi ikke spille kamp på to uker. På den tiden skal vi jobbe videre forsvarsspillet. Det holder ikke å bare stå på 9-meteren og vente på at motstanderen skal skyte. Og vi må være mer agressive og besluttsomme i angrepsspillet. I dag spilte vi ikke lange nok angrep, og avsluttet altfor tidlig, mener Karpinski.

I neste hjemmekamp tror treneren at bortelaget skal få møte mer motstand.

- Vi har en hjemmekamp og en bortekamp igjen denne sesongen. I hjemmekampen mot Nessegutten forventer jeg at at vi er godt forberedt og viser at vi kan spille håndball. Det har ikke noen betydning for plasseringen i serien, men det betyr mye for selvtilliten, sier Karpinski.

Ingen av spillerne fortjener mye skryt etter dagens kamp.

- Jeg synes kanskje at Hans Petter Trøa hadde et OK nivå. Men resten kan jeg nesten ikke dele ut noen stjerner til. For vi var ikke der vi skal være i en kamp mot et lag som ligger dårligere an på tabellen, mener Karpinski.

Dagens lag: Anders Ølstørn – Mats Rotnes(1) – Conor Fostor(1) – Hans Petter Trøa (13)– Tore Hening Dyrø – Matias Witzøe – Johan Peitersen(3) – Roger Tvervåg(3) – Robin Norheim(9).