”Det var topp stemning og heldigvis oppholdsvær, så konserten ble kjempebra” konkluderte en folkekjær Atle Pettersen, minutter etter konsertslutt.

Kasta jakka

Kanskje en av Norges beste rockevokalister måtte fint finne seg i å bli fulgt helt bort til Hitrahallen, for å gi de siste av det han selv trodde måtte være et tresifret antall fans, en god klem og en autograf etter konsertslutt. Og skrikene fra fem hundre tente fans ga enda ekko i trommehinnene, etter Atle kasta jakka og dro i gang Kings Of Leons låt ”your sex is on fire,” som siste låt av en halv times intensiv konsert. Mange kunne allerede den etterhvert så kjente artistens låter og sang med av full hals.

Allsidig stemme

Atle Pettersen vant i 2010 talentkonkurransen X-factor på TV2, og ga i november 2011 ut soloplata ”based on a true story”. I mellomtiden har Atlte også vært plateaktuell som vokalist i progmetall-bandet Above Symmetry, men det var definitivt soloartisten Atle Pettersen som i dag satte sentrum i kok, da hans eminente evne til å få  publikum til og hoppe opp og ned kom til sin rett.

- Jeg må bare beklage til folk at jeg ikke fikk spilt med band og full pakke i dag, men jeg håper publikum koste seg likevel, sa en ydmyk Atle til lokalavisa, før han sammen med gitarist og tourleader Robin Ognedal endelig skulle få i seg litt mat.

Mye reising

Atle reiser om mulig hjem igjen i dag, men omtalte likevel helga som ei hjemmehelg.

- Ja det er deilig med ei hjemmehelg i ny og ned, for det blir mye reising.

Så hvis tur retur Hitra er å definere som ei hjemmehelg, kan vel alle og enhver tenke seg hvordan Atles bortehelger ser ut. Den folkekjære artisten takket pent for seg, og ønsket gjerne å besøke Hitra igjen.

- Ja jeg kommer definitivt igjen, og da kanskje også da med band, sa Atle Pettersen til lokalavisa. Før gutta med nyinnkjøpt badetøy, gikk for å teste svømmebasenget .