Lørdag morgen sjekket han at alt var i orden med båtene før fisketurister kom. Men da fikk han seg en stor overraskelse.

- Det var fryktelig

- Jeg har mellom to og tre 30-liter kanner i hver båt. Da jeg kom til den første båten så jeg at kannene var borte. Så gikk jeg fra båt til bår, og så at alle kannene var borte, forteller Sivertsen.

- Hva tenkte du da?

- Jeg visste ikke hva jeg skulle si eller gjøre. Jeg tror det må være slik å få sjokk. Det var helt fryktelig. Jeg sto jo og ventet på at turistene skulle komme. Men heldigvis var jeg så heldig at jeg fikk låne noen kanner av Dolmøy gjestebrygge, ellers hadde det blitt storprakk, sier Sivertsen.

Fant andres tomme kanner

Etterpå gikk han seg en tur rundt området, for å se om han kunne finne kannene.

- Bak fabrikkområdet det et vrak av en buss. Der fikk jeg øye på seks tomme bensinkanner. Jeg håpet det var mine, men det var det ikke. Det sto Zuzuki på dem, og de hadde Zuzuki koblinger. Jeg regner med at noen savner dem, sier Sivertsen.

Han håper litt oppmerksomhet rundt saken kan få tyvene til å tenke seg om før de stjeler neste gang.

- Jeg tror det er lokale folk som står bak, og jeg kommer til å anmelde saken i dag. De som stjeler må tas. Vi må bare få en stopp på dette. Det virker som de har ingen skrupler, mener Sivertsen.