Inga-Lill Søreng Reppe driver bloggen friluftogjakt.blogg.no, og er en av fem bloggere som er samlet her på hitra-froya.no. Inga-Lill er veldig opptatt av friluftslivets gleder, og skriver omtrent daglig helst om sine utendørsaktiviteter. Men i dag presiserer 28-åringen i sitt seneste blogginnlegg at hun ikke bare går i turklær, altså.

- Nei, jeg gjør ikke det, men meste parten av tiden gjør jeg det. Synes det er deilig å gå i lette og behagelige klær. Men jeg er veldig glad i dongeri buksen min også, men som regel så har jeg noe turklær oventil når jeg har den på meg. Men ikke alltid da, skriver hun.Inga-Lill skriver at hun ikke er av typen som orker å gå stivpyntet og full av sminke hver eneste dag.

- Da synes jeg det er morsommere å pynte seg litt ekstra når man skal noe. Så jeg foretrekker å være mest mulig naturlig da det er penest, men det er min mening, skriver hun og etterlyser hva andre tenker om temaet.

Hele innlegget og andre innlegg på bloggen hennes finner du her.Her viser Inga-Lill også hva hun sa og gjorde da hun var på klessalg på Sistranda og kom hjem med et smykke i "goodie-bagen".