Piknik sammen med geitekillinger

Øypatruljen

Øypatruljen fikk onsdag en rundttur i skjærgården utenfor Kvenværet. Det var stille sjø, 25 grader i lufta, og på Bispøyene og Kvenværøyene koste feriefolket seg ved hyttene, på bryggene eller ute på sjøen. Da vi kom inn i sundet ved Skårøya leirskole så vi en gammeldags robåt ligge inntil en av holmene. Oppe på toppen sitter en familie på fire... med to geitekillinger.

 

De forteller at de sammen med flere familier har leid seg inn på leirskolen, og at resten av laget er ute på havet og fisker. Men da det kunne bli en litt langdryg tur for de yngste barna, ble det i stedet en rotur innaskjærs for dem, med piknik på den lille holmen hvor de også får hilse på de to geitekillingene som går der.

Eva på fem og ett halvt år har laget med de tamme geitene. De vil så gjerne finne ut om det er noe spiselig hun har i handa.


 

Forvillet seg til Hitra for en mannsalder siden

Ha feriert på Strømsvik camping i over 30 år

Guttestreker satte støkk i soldater og foreldre

Fylte skolesekken med stjålet, tysk ammunisjon.