MOT til å glede-dagen

Se lesernes gode klemmer

Øyungdom

Hvert år samarbeider vi i lokalavisa med organisasjonene MOT Hitra og MOT Frøya om å spre glede under MOT til å glede-dagen. En måte å spre glede på er å gi bort en god klem, kanskje også til noen som ikke forventer klem fra akkurat deg.

I samarbeid med de lokale MOT-arrangørene har lokalavisa Hitra-Frøya i flere år også arrangert bilde-innsendinga "MOT til å klemme" under denne dagen. I årenes løp har vi fått inn hundrevis av bilder. Vi tar sats igjen og ønsker oss maaange klemme-bilder i løpet av MOT til å glede- dagen. For hva er vel mer gledelig enn å få en god klem?

Del en klem, ta et bilde, send inn, du også.

Send mobilbilder med kordord HF TIPS til 2399 eller send på epost til post@hitra-froya.no

Klemmebildene vi har fått i år, ser du i bildeserien øverst i artikkelen.

Her er alle klemme-bildene fra MOT til å glede-dagen i 2017:


Del en klem, ta et bilde, send inn

Se alle klemme-bildene på den store klemme-dagen


Og 2016-bildene finner du her: