Aktivitetskvelden førte til kraftig medlemsvekst

  Foto: RS Ung Hitra

Øyungdom

Redningsselskapets ung-avdeling RS Ung Hitra arrangerte mandag kveld informasjons- og aktivitetsmøte for ungdom mellom 13 og 26 år. På RS-kaia og selskapets lokaler i Gammelfillan ble det stelt i stand aktiviteter og lek for alle som er interessert i å finne ut mer om hva RS Ung Hitra driver med.

  Foto: RS Ung Hitra

 

Det ble en kjempefin kveld, forteller Redningsselskapet. Og og god del nye medlemmer ble det også.

- Vi hadde det fantastisk artig på RS-kaia, med både fisketur, kajakkpadling, bading og pizza. Hele ni nye medlemmer har vi nå fått på RS Ung Hitra, forteller ungdomsavdelinga.- Med maritimt fokus har vi det sosialt og veldig moro i lag, fortalte guttene som i 2017 etablerte lokalavdeling for Redningsselskapets ungdomsorganisasjon RS Ung på Hitra i et tidligere intervju med lokalavisa.

- I RS Ung leker vi oss og lærer samtidig om sjøvett. I tillegg til båt- og fisketurer, har vi også deltatt på kurs og strandryddedagen, fortalte de.

  Foto: RS Ung Hitra

 

Ungdommene har fått tildelt et eget lokale på kaia hvor Redningsselskapet holder til i Gammelfillan. Her har Redningsskøyta vært i operativ tjeneste i rundt ti år. I samarbeid med skøyta har RS Ung også deltatt på øvelser.