Bli-kjent dag:

Klarer du å gjette hvilken Disneyfilm Oskar mimer her?

Klarer du å gjette hvilken Disneyfilm Oskar Jørandsen Strand mimer her? Hint: klassikeren ble utgitt på nytt som live-action film i år. 

Øyungdom

Et nytt skoleår tok til i går. Også for elevene på Guri Kunna videregående skole på Hitra og Frøya. I dag, fredag, ble det arrangert bli kjent-dag. Ved skolested Hitra består dagen av rebusløp rundt omkring i Fillan.

Nye elever på VG1 Elektro. 

 

På posten utenfor Mediahuset kommer det gående 16 elever fra VG1 Elektro. Her skal en av elevene synge eller mime Disneyfilmer og de andre skal gjette hvilke det er snakk om. Det blir en god del latter, noen filmer er helt klart lettere å gjette enn andre.

 

- Vi er fortsatt litt skeptiske til hverandre, men blir nok ganske kjent i løpet av dagen

Førsteklassingene Oskar Jørandsen Strand (16) og Alejandro Rios Jørgensen (15) synes rebusløp fungerer bra for å bli bedre kjent med klassekameratene sine.
- Vi har måttet samarbeide ganske mye for å løse oppgavene så langt. Vi er fortsatt litt skeptiske til hverandre, men blir nok ganske kjent i løpet av dagen.

Førsteklassingene Oskar Jørandsen Strand (16) og Alejandro Rios Jørgensen (15) synes rebusløp er en fin måte å bli bedre kjent med klassekameratene sine. 

 

Oskar fra Frøya og Alejandro fra Hitra kjenner ikke hverandre fra før.
- I dag er første gangen vi snakker i lag, sier de to.

Alejandro medgir at han har vært litt nervøs i forkant oppstarten på videregående. - Jeg er spent på det å møte nye folk og få venner, også er jeg spent på om det blir mye lekser framover, sier han. Begge har planer for hva de skal gjøre videre. Oskar sier han skal gå ett år på Guri Kunna vgs på Hitra. Deretter har han lyst til å gå flyfag enten i Bodø eller Oslo. Alejandro skal fortsette på Hitra. Deretter vil han studere programmering.

Andre elever bygde en menneskelig pyramide eller utfordret lokalpolitiet til duell. Den saken kan du lese her: