Se bildene fra den innholdsrike sommerleiren

Øyungdom

Årets sommerleir gikk til Trondheim. Der bodde vi på Trondheim Vandrehjem. Til sammen var vi 18 barn i alderen 11-16 år, og tre voksne. Dagene ble brukt til forskjellige aktiviteter. Vi har vært i Pirbadet, Klatreparken Høyt og Lavt, Trondheim Arena og Munkholmen.

I løpet av uka fikk vi med oss tre konserter; Isak, Åge Aleksandersen og Gitarkameratene. Vi har spist mye god mat gjennom hele uka. Alt fra indisk, pizza og burger. Ungdommene har også fått gått litt på egen hånd i byen og på shopping. Ettersom det var Olavsfestdager og matmarked i Trondheim disse dagene, var vi innom og smakte på mat fra hele Trøndelag.

Vi har også vært i Nidarosdomen på omvisning inne i kirken og vi fikk en tur opp i tårnet. Det var mange engasjerte og interesserte ungdommer som gikk over 172 trappetrinn opp til toppen av Nidarosdomen. På toppen ventet en fantastisk utsikt over byen. Vi har også vært inne i Erkebispegården og sett på Norges kronjuveler.

Vi takker ungdommene som var med for en fin tur og Sigmund Wold-stiftelsen som gjør det mulig å arrangere en slik tur for ungdommer på Frøya.

Hilsen Line, Jeanette og MarenHer er Sigmund som vant 33 millioner kroner på nettspill

Fra å ha levd en anonym tilværelse som snekker, er Sigmund Wold et hett navn i dag.- Kan sette i gang prosjekt de trolig ikke ville ha fått til ellers

Har delt ut midler i fra Sigmund Wolds stiftelse.