- Tingretten har kommet frem til at Acrylicon Norge AS skal dekke alle våre saksomkostninger etter at disse ble skjønnsmessig justert av tingretten. Vi anser dette som en full seier, og viser at våre produkter holder det de lover.

Det sier Christian Aas, daglig leder i Silikal Nordvest AS, til lokalavisa. Tilbake i november skrev Hitra-Frøya om en bebudet rettsak mellom de to industrigulv-leverandørene Silikal Nordvest (med tilhold i øyregionen) og Acrylicon Norge AS. Begge firmaene er store leverandører av blant annet akrylgulv til industrien. Acrylicon krevde etter det lokalavisa erfarer stans av det de mente var ulovlig markedsføring fra konkurrenten.

- Vi har nå fått en endelig avklaring i saken. Acrylicon Norge AS valgte å trekke saken en uke før vi skulle opp i Fosen Tingrett, sier Aas.

Tor Arild Hegstad, daglig leder i Acrylicon Norge AS, bekrefter at de har trukket saken mot Silikal Nordvest AS, men vil ikke si hvorfor.

- Jeg har ingen kommentar, sier Hegstad til lokalavisa.

Partene ville i november ikke si så mye om bakgrunnen for saken.

- Vi kan si at vi er saksøkt for å markedsføre et produkt vi selger. Men vi er sikker på å få rettens medhold, sa Aas, mens Hegstad heller ikke da ville gi noen kommentarer. Aas utdypet noe senere:

- Saken gjelder påstander fra motparten om at Silikal Nordvest AS ikke har produktet Silikal R1090 i vår portefølje, men at Silikal Nordvest AS likevel markedsfører dette. Dette kan vi i Silikal Nordvest AS tilbakevise, og vi kan vise til at dette produktet, av oss og andre, allerede er lagt på tusenvis av kvadrat til fornøyde kunder i mange deler av landet. Det at vi blir saksøkt er et bevis på at vår markedsposisjon i løpet av to år er blitt så sterk at våre konkurrenter føler seg truet. Vi anser denne saken som enkel og grei, og ser frem til å få avgjort den i retten, fortalte Aas.