I forbindelse med lansering av plate samme dag var det invitert til konsert i Sandstad kirke. Hege Anita bor på Hestvika, men har bodd i Dublin i Irland i 10 år og det var her sammen med pianist/arrangør/produsent Josh Johnston at ideen til et soloalbum utviklet seg.

Under konserten fikk vi høre ett variert utsnitt av låter av de som er med på det nye albumet, og en del andre cover låter og kjente toner.

Konserten åpnet stemningsfullt med hymnen "Amazing Grace" og fortsatte med flotte låter som «Miss White Lies», «There it is again», «Moon under water», «Love Phone» - og mange flere.

Hege Anita har en kraftig og klar stemme som mestrer en god blanding av blues, jazz og soul, og konserten varierer fra stemningsfullt og skjørt til mer rocka og svingende. Dette er musikk og låter med mye følelse i, vel gjennomført og en flott opplevelse for de som tok turen til Sandstad kirke fredag kveld.

For Hege Anita gikk turen videre til to konserter i Trondheim på lørdag og om du slår på Radio Trondheim på formiddagen onsdag denne uke, ja så har du sjansen til å få med deg Hege Anita der også, noe jeg absolutt vil anbefale.